dijous, 15 de gener del 2009

Dimecres 14 de gener a les 22 hores...(2a part)

Doncs ja hem jugat el partit i hem superat l'eliminatòria, però davant només de 46.000 espectadors. Ara ja hi ha una altre excusa, que era que el resultat del partit d'anada ho condicionava.
No, si per que hi vingui mes gent potser haurem de perdre per un marge curt els partits d'anada. Ostres que un partit contra l'Atletico de Madrid sempre és atractiu, i fa cosa poder intuir entre els espectadors, tant les lletres del "mes que un club" de la Lateral, el "FC Barcelona" de la Tribuna, com l'anagrama de Nike del Gol Sud, com es podia veure ahir a la nit.
Esperem que aquest cop la directiva no faci cas a l'entrenador, i entenguesin que era un sarcasme allo que va dir de "que l'hora del partit era extraordinària per a que la gent pugui venir, i a veure si el proper partit era més tard".
Quan vaig sentir aixó, una andana ben forta al patrocinador principal del club, i a que li permet fixar aquests horaris, vaig confirmar que sembla que esportivament estem en el bon camí, ja sigui pel treball, la seriositat, la disciplina o la pura xamba, anem bé o millor dit MOLT BÉ!!
Ara un altre cop el RCD Español de Barcelona (properament de Cornella/El Prat). Després de tant sentir a dir allo que el partit de lliga era el darrer derby de Montjuic, i dels lamentables incidents del llençament de les bengales, ara resulta que en tenim un altre.
Ens preguntem si els directius estaran per un cop a l'alçada, i que donin un mica d'exemple, perque ja esta bé de fer-se l'enfadat, o d'anar amenaçant de denunciar jugadors per tonteries.
Bé, però si de cas encara queden dies per aquesta eliminatòria, i hem de sumar els tres punts del partit del proper dissabte con el Deportivo de La Coruña.
I per acabar el comentari d'avui, un petit passeig per la capital. Ja sé que vaig dir que no haviem de riure de Madrid, però es que com diuen, "ens ho possen a huevo". Es que jurar pel seu "honor" (sic) que no tenia res a veure amb qui es va colar a l'assamblea, i demostren que hi havien germans i amics del president...........JE JE JE JE JE