dijous, 24 de desembre del 2009

2009, no ha estat un somni

Ja s´ha dit tot, però no podíem acomiadar aquest any inoblidable i etern sense fer una reflexió : no, no ha estat un somni, al contrari, obrim els ulls, guardem-ho a la memòria, perquè d´aquí molts anys ho podrem explicar.

El Barça de les 6 Copes !!!

Una lliga brillant, coronada amb l´històric 2 a 6. Una Copa exitosa. Una Champions on vam fer-ni 5 al Lió, 4 al Bayern, vam arribar a l´èxtasi amb Iniesta, i als llorers romans davant el Manchester United. La Supercopa d´Espanya. La d´Europa amb el golàs de Don Pedro el Gran, i la culminació, el primer Mundial, amb els gols també inoblidables de Pedro i Messi.

6 títols ! Mai s´havia aconseguit, i serà molt difícil que algú ho repeteixi.

Però encara es fa més gran la llegenda, si pensem com juga aquest equip, que la columna vertebral és de la pedrera ( Victor, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Bojan... ) que han assolit la categoria de millors jugadors del Món ( Pilota d´Or i FIFA World Player ), i la destresa, humiltat, categoria, lideratge i sentiment pur del Pep Guardiola.

Les llàgrimes d´Abu Dhabi reflexen el tarannà del tècnic, del grup i del club, de tots els qui estimem el Barcelona, quan van mal dades i quan el vent bufa de cara.

Ara, caldria demanar que aquest grup segueixi assolint títols, i passi a la història no només per un o dos anys, sinó per marcar l´estil del futbol mundial durant aquesta década. Pensem també que perdrem competicions, cal estar preparats, i seguir amb el suport i sense esquinçar el carnet.

Deixem clar ara i en aquests moments que tots som tan culers quan es guanya com quan es perd. És un joc. Però els sentiments ningú ens els ha pogut arrabassar, ni ho faran mai. Celebrem, gaudim i donem suport incondicional.

Una felicitació també per a l´equip d´handbol, brillant campió de la Copa Asobal ( malgrat l´arbitratge ) i de l´equip de básquet, ja amb dos títols, líder en les dues competicions, i amb un balanç increïble : 23 victòries per 1 derrota.

El Barça sempre ha estat el Club més gran del món. Ara, també és el millor equip de la història.

De les eleccions, ja en parlarem aviat …

Bones Festes i millor ( no serà fàcil ) 2010.

Jordi Medina.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo encara no m'ho crec, ha estat un any EXCEPCIONAL. Per a la memòria quedaran els sis gols que li vam fer el Madrid, el golàs d'Iniesta el Chelsea, el gol de Messi amb el cor, Pedro i els seus miraculosos gols, el petó de Puyi a la senyera al mateix Bernabéu, etc.

Ens espera un 2010 apassionant i els nostres nois allà ens tindran, recolzat sempre.

¡¡VISCA EL BARÇA!!

Salutacions i BONES FESTES!

jordiasturies ha dit...

No, no ha estat un somni...

Felicitats a tots els culés per un any inolvidable

...i no serà fácil que 2010 sigui millor, serà gairebé impossible, pero...

amb un terç, la lliga i la Champions en el Bernabeu, faríem salts mortals...

Feliç any 2010!!!

Albert ha dit...

Jo conec molta gent que només és del Barça quan guanya i em fa certa ràbia, la veritat.

No serà gens fàcil intentar aproximar-se a un any com aquest, però amb Guardiola mai se sap.

Bon Nadal, bon any nou i visca el Barça!

joseagustin ha dit...

Bon Nadal a tots!Crec que encara hi ha reptes per assolir, reptes que cap equip d´Europa ha pogut aconsseguir, com és guanyar dues champions seguides. Això és un gran repte, fer-ho per primera vegada i amb la major quantitat de jugadors de la pedrera, seria amb seguretat un altre cop impossible d´assolir per qualsevol equip, perquè enlloc és treballar i confiar tant amb els nois que pujen, com a can Barça. Allò que el bo del Louis va voler arribar a fer, no erà com s´ha demostrat, un somni utòpic, fer-ho al Bernabeu ple de jugadors fitxats a preu d´or, seria la REOSTIA, i a la vegada un cop fort a qui és pensar que tot és pot comprar amb diners.
Si volem un altre repte, ja més casolà, podem trobar un tan dífícil a can Barça com és guanyar sis lligas seguides, serà per trobar-hi reptes encara per assolir.
Ara tocar gaudir i a la vegada recolçar amb força aquest equip com diuen els amics d´un crit valent, tornarem a perdre partits i a guanyar d´altres, els contraris tan de la premsa, radio o T.V. ens voldren posar nerviosos, no els hi donem motius per fer-ho, anem sempre plegats.
Amics d´un crit valent, vosaltres feu molt bé la vostre feina d´unificar i pacificar l´entorn culer, no sé si voleu pendre part en aquestas eleccions properes a can Barça, si és així, molta sort